Vill Du lära känna oss lite bättre?

Vi är ett glatt, aktivt och spännande gäng med olika bakgrund och olika bagage.

Om Zebeda Chocolate

Vi på Zebeda Chocolate arbetar med Choklad, Te, Praliner, Drickchoklad, Råvaror, Råchoklad, Chokladkakor, Cookies, Företagspresenter, Presentaskar och en massa annat gott.
Allt av riktigt hög kvalitè och allt framställt under bra förhållanden med råvaror på topp.

Allt vi stoppar i oss påverkar oss på något sätt. Allting Du hittar här har på något sätt anknytning till kropp & hälsa och att Du ska må bra samt att kakaobönderna och naturen skall må bra. För oss är det viktigt att kunna erbjuda Dig hälsosamma och nyttiga Gósaker.

Kika in här i vår butik och se vad Du tycker om.
Vill Du lära Dig mer? Anmäl Dig då till någon av alla våra spännande chokladprovningar.
Kontakta oss gärna om Du har några frågor!

kersti

Detta är Kersti

Kersti Liljeqvist Zebeda är VD och ägare till Zebeda Chocolate AB.
Kersti är mycket inspirerad av Hälsa, Natur, Råvaror, Kroppen, Miljö och Moral vad gäller allt i livet. Hon gillar att vara aktiv. På fritiden är hon gärna ute och springer, ofta tillsammans med barnen, tar det lugnt i stugan på landet tillsammans med familjen; är ute i naturen eller kanske på upptäcksfärd någonstans i världen. Kersti gillar att experimentera med mat och desserter, så detta är också en stor del av frididen.
Kersti hittar du med en kopp Te och en råchokladbit i handen.
Hennes nya Bok, Chocolate treats – Nyttigt & Gott, finns ute i handeln nu!

kersti@zebeda.se
Tele: 033-720 22 90
Direkt: 0704-37 79 62

http://instagram.com/kerstizebeda/

Detta är Eric

Eric Zebeda är också ägare till Zebeda Chocolate AB. Eric är eventansvarig. Han har hand om mässor, demos, event och andra arrangemang. Eric skrattar ofta och högt, är mycket social och gillar att träffa människor. Han tränar så ofta han hinner, tar en promenad i skogen eller tränar med stavar. Annars träffas han framför fotbollen på TV. Ett annat stort intresse är resor.
Eric har alltid en kopp te nära sig, en klunk då & då är hans grej.

eric@zebeda.se
033-720 22 90

eric
Jenny Lind Fransson Zebeda Chocolate AB

Detta är Jenny

Jenny Lind Fransson har koll på allt som skickas iväg från Zebeda Chocolate. Hon älskar ordning och reda och har hand om papper och ekonomi på Zebeda Chocolate AB. Hon ser till att allt är på sin plats på lagret. Hon har många järn i elden och hjälper gärna till. Jenny tar gärna en varm kopp te och hennes favoritchoklad är Pacari med Chili och blåbär.

kontakt@zebeda.se
Tele: 0769-42 90 26

Detta är Amanda

Amanda Zebeda är bakdrottningen själv. Hon gör de godaste bakverken och finaste tårtorna. Hon är noggrann och tar sig den där extra tiden med allt hon gör, för att det ska bli rätt.   Du hittar henne ofta med förklädet på sig vid bakbordet och med choklad runt munnen. Amandas favorit är hennes egengjorda ”yoghurt” (banan, cocos, avakado, jordgubbar och apelsin), toppat med massor av Blanxart´s krämiga choklad i skivor ovanpå.

Behöver Du en tårta?  Beställ av Amanda!

Tel: 033-720 22 90

Amanda Zebeda
0
Privatpersoner
Never display this again